Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Danışman Erkan Kösemen’le birlikte Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı. Toplantıya, Okul Müdürü Remzi Kavurkacı, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 
Okul Müdürü Kavurkacı, Başkan Gürlesin’in 1 ay önce okulu ziyaret ettiğini hatırlatarak, okuldaki eksiklikleri kendisine ilettiğini şuan da belediyenin desteğiyle yapılan çalışmaları görmesi için yeniden davet ettiğini söyledi. 

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ 
Belediye denilince alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaların akla geldiğini ancak resmin görünün yüzünün böyle olmadığını kaydeden Başkan Gürlesin, “Belediyeler, bunlara ek olarak eğitime de gerekli desteği vermelidir. Eğitim bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve onları geleceğe hazırlayacak öğretmenlerimizin sağlıklı ortamda çalışmaları gerektiğine inanıyoruz. Bir ay önce gelmiştim. Eksiklikleri görüp arkadaşlara talimat verip bira önce yapılmasını istemiştim. Bugün eksikliklerin yüzde 90 oranında giderildiğini gördüm. Eğitim yuvalarımız bizim önceliklerimiz arasında yer almaktadır ve eğitime pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. 128 tane okulumuz var, her birinin ihtiyaçlarını imkanlar doğrultusunda gidermek istiyoruz. Biz öğrencilerimizi seviyoruz. Onların iyi bir ortamda geleceğe hazırlanması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Biz söz verdiğimiz taktirde gelen talepleri öncelik sıralamasına koyup ardından uygulamaya geçeriz. Bundan dolayı verdiğimiz sözü bu okulumuzda da yerine getirdiğimiz için mutluyum.”

BENİ ARAYIN
Başkan Gürlesin farklı nedenlerden dolayı kendisine ulaşamayanların bulunabileceğine dikkat çekerek, cep telefon numarasını velilere ve öğretmenlere verdi. Bu arada veliler de görüş, istek ve önerilerini iletti.