HABERDENİZLİ.COM

Tarım ve hayvancılık alanında başarısını kanıtlayarak, önemli bir ihracat potansiyeli yakalayan Denizli, sektördeki son yeniliklerin sergileneceği “Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı” ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecetk katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Hey yıl katılımcı sayısını katlayarak arttıran Denizli Tarım Fuarı, 2016’da 157 katılımcı ile alanında rakipsiz olduğu bir kez daha gözler önüne serdi. 2017 yılında 180 katılımcı ve 16 bin ziyaretçinin hedeflediği fuar, sektörün yeni yol haritasını belirleyecek.

KENT EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI
Bir yıl boyunca yoğun bir çalışma takvimi izlediklerini belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın, 2017 yılında da katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile sektöre damga vuracağını söyledi. Tan; “Beş gün boyunca devam edecek “Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı” kent ekonomisine de ciddi anlamda kazanç sağlayacak” diye konuştu.

KABINA SIĞMAYAN FUAR
Toplam 30 bin metrekare alanda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ila, gübra, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları bir araya gelecek.

Girişin ücretsiz olduğu Denizli Tarım Fuarı, 22 – 26 Şubat 2017 tarihlerinde tüm sektörün ziyaretine açıktır.