Yurt dışında çalışma ve iş kurma hayallerinin başında Amerika gelmektedir. E2 Amerika yatırımcı vizesi hakkında bilgi sahibi olarak sizde bu isteğinizi hayallerin ötesinde bir adıma geçirebilirsiniz.

E2 Amerika Yatırımcı Vizesi Nedir?

E2 yatırımcı vizesi isminden de anlaşılacağı üzere Amerika belirli bir sermaye ile iş kurarak veya Amerika’da mevcut bir şirketin en az %50 sahipliğine veya şirkette iyi bir pozisyona sahip olarak alınabilen bir vize türüdür. Yatırım miktarı net olmamakla birlikte 100 bin dolar civarı olması tavsiye edilir. Burada amaç yatırım inandırıcılığı, iş gücüne katkısı ve şirketin varlığının sürdürülebilir olmasıdır. E2 yatırımcı vizesi başvurunuzu Amerika büyükelçiliğinden yapabilirsiniz fakat yapmadan önce gerekli tüm önemli noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Hemen hemen herkesin hayali olan Amerika çalışmak ve kendi işinin sahibi olmak uzman desteği olmadan çok mümkün olmamaktadır. Bunun için gerekli tüm araştırmaları yaparak E2 Amerika yatırımcı vizesi başvurusu nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevabına hakim olmak gerekmektedir. Şirketinize veya yapacağınız yatırıma dair evrakların hazırlanması ve kişisel formların doldurulması için Amerika vize bağlantısını ziyaret edebilir ve gerekli profesyonel desteği alabilirsiniz.

Dünyanın bir çok ülkesinden Amerika E2 yatırımcı vizesine başvuru yapmak mümkündür. Ülkemizde bu ülkelerden bir tanesidir.E2 vize başvurusu günümüzde oldukça popüler hale gelmiş ve bu sayede bir çok kişi Amerika E2 vizesi alarak Amerika’da kendi şirketlerini kurmuşlar veya mevcut şirketlere ortak olmuş durumdalar. E2 yatırımcı vize türü diğer vize türlerine göre daha az masraflı ve ret oranı düşük bir vize türüdür. Tek yapmanız gereken şey yatırımınızı doğru planlamak olacaktır.

E2 yatırımcı vizesi alanlar eşlerini ve çocuklarını da aynı vize imkanlarından faydalandırabilmektedirler. 21 yaş altı çocukları ise ücretsiz eğitim eşitliği fırsatlarından yararlanabilmektedirler.