HABERDENİZLİ.COM

22. Buldan-Yenicekent Tripolis, Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali nedeniyle Buldan’ın Yenicekent mahallesinde sahneye çıkan Romen popçu Otilia hem sesi, hem de sempatik tavırları ile izleyenlerin kalbini kazandı.

2014 yılında seslendirdiği Bilionera isimli parça ile 123 milyonun üstünde tıklanan, Youtube’da 5 milyonun üstünde izleyiciye ulaşan Otilia, bir gün önce seyirciye seslenen hemşehrisi Alexsandra Stan’ın ardından yağmur nedeniyle bir gün ertelemeli sahne aldı. Buldan’ın Yenicekent mahallesi Cumhuriyet alanının dolduran binlerce izleyiciye şarkılarını söyleyen Otilia’ya seksi dansçıları eşlik etti.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Otilia, dünya listelerinde hit olan ünlü parçası Bilionera ve diğer yabancı parçaların yanında Türkçe parçalar da seslendirdi. Özellikle Serdar Ortaç’ın klipinde eşlik ettiği Balım isimli parçayı düzgün bir Türkçe ile iki sefer söyledi.

Konser sonunda Efeoğlu Tekstil tarafından Otilia’nın resminin işlendiği Buldan’da dokunmuş peştamal hediye edildi. Ayrıca Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Otilia’ya, Belediye El sanatları ve Kültür Merkezi’nde dokunmuş, Romanya bayrağının renklerini taşıyan ipekli şal ve bir sepet çekirdeksiz üzüm hediye etti.

Konser sonunda hayranlarının aşırı ilgisi nedeniyle yaşanan izdihamda zor anlar yaşayan Otilia, aracına özel güvenlik, zabıta ve jandarmanın koruma çemberi arasında güçlükle ulaşabildi.

"Otilia, Buldan'dan ev almak istiyor"

Pazar günü sahne alması gerekirken, yağmurdan dolayı Pazartesi akşamına alınan konser sebebiyle Buldan’da bir gün kalan Otilia, gündüz saatlerinde Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ile birlikte antik kent Tripolis, üzüm bağları, Yayla Gölü ve Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’ni gezdi. Özellikle Yayla Gölü’nü çok beğenen Otilia, konser sırasında Buldan’ı ve Yayla Gölü’nü çok sevdiğini, göl civarında bir ev satın alarak, yazları birkaç ayını Buldan’da geçirmek istediğini söyledi.