HABERDENİZLİ.COM

Kaza Denizli’nin Çivril İlçesi Işıklı Barajı Yolunda meydana geldi. Naldanlı mahallesindeki akrabalarının düğününden dönen Memduh Türkyılmaz’ın (50) kullandığı 20 NR 276 plakalı araç Işıklı yolunda önünde seyreden traktöre arkadan çarparak takla attı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç şarampole yuvarlanırken araçta bulunan Gülsüm Türkyılmaz (45) Ergün (16) ve Emre Türkyılmaz (14) yaralandı. Emre Türkyılmaz’ın telefonla düğündeki akrabalarını arayarak haber verdiği kaza yerine gelen akrabaları yaralıları araçtan çıkarttılar. Yaralılar olay yerine çağrılan Sağlık ekipleri tarafından Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken araç içinde sıkışan Memduh Türkyılmaz Denizli Büyükşehir Belediyesi kaza Kırım ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ağır yaralı olarak Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan Memduh Türkyılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken eşi Gülsüm Türkyılmaz yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Araçta bulunan Ergün ve Emre Türkyılmaz da yapılan ilk tedavilerden sonra Denizli’ye sevk edildi.

Kazaya karışan traktör kazanın ardından kayıplara karıştı. Işıklı yolunda meydana gelen kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemelerde römork parçaları ve elma kovalarına ulaşan jandarma ekipleri çevre mahallelerde araştırma yaptı. Yeniköy mahallesinde E.Ş. nin gece geç saatlerde traktörle köye döndüğünü belirleyen Jandarma E.Ş. nin bahçesindeki traktör ve römorkta yaptığı inceleme sonrası kazaya karıştığını belirledi. E.Ş. kazadan 3 saat sonra evinde gözaltına alındı. Jandarma karakoluna götürülerek sağlık kontrolünden sonra ifadesi alınan E.Ş. yapılan sorgulamadan sonra sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.