Denizli Tiaret Odası seçimleri sonucunda seçilen meslek grupları, yönetimi belirledi. Necdet Özer Başkan, Habib Yıldız Meclis başkanı oldu.
Yeni Yönetim Şu şekilde:

Yönetim Kurulu Başkanı: Necdet Özer
1964 doğumlu Necdet Özer, Özerler Sarraflık Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti, Özer İnşaat Ticaret ve Pazarlama Ltd Şti ve Sınırlı Sorumlu Şenyuva Konut Yapı Kooperatifi firmalarının temsilcisi olarak meclise girmiş olup, kuyumculuk ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Özer, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilmiştir.

Meclis Başkanı: Habib Yıldız
1949 doğumlu Habib Yıldız, Eryıldız San. Tic. Ldt. Şti’nin temsilcisi olarak meclise girmiş olup plastik, kalıp, taban imalat sektöründe faaliyet göstermektedir. Yıldız, bugün (09.05.2013) yapılan seçimlerde Oda Meclis Başkanlığı’na seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: İmran Eraslan
1954 doğumlu İmran Eraslan, Eraslan Sigorta, Eraslan Özel Eğitim (Sürücü Kurusu) ve Turizm ile Eraslan İnşaat Ltd. Şti firmalarının temsilcisi olarak meclise girmiş olup, inşaat, sigortacılık ve özel eğitim faaliyetleri ile iştigal etmektedir. Eraslan, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Salih Sarıkaya
1955 doğumlu Salih Sarıkaya, Kaynak İplik San. Tic. A.Ş’yi temsilen meclise girmiş olup, tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Sarıkaya, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: M.Fatih Koçer

1975 doğumlu M. Fatih Koçer, Yağmur Gıda Pazarlama Ticaret A.Ş’yi temsilen meclise girmiş olup, toptan gıda, dağıtım ve pazarlama işlerinde faaliyet göstermektedir. Koçer, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Hüseyin Moralıoğlu
1961 doğumlu Hüseyin Moralıoğlu, Hünkar Ecza ve Medikal Ltd. Şti. firmasının temsilcisi olarak meclise girmiş olup, sağlık, medikal ürünler üretim, dağıtım pazarlama ve satış ile iştigal etmektedir. Moralıoğlu, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Cüneyt Demirkan

1980 doğumlu Cüneyt Demirkan, Natural Tekstil Ltd Şti’nin temsilcisi olarak meclise girmiş olup tekstil, konfeksiyon üretim ve ihracatında faaliyet göstermektedir. Demirkan, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Ahmet Özkan Haybat

1971 doğumlu Ahmet Özkan Haybat, Haybat İnşaat Taahhüt Ltd. Şti.’nin temsilcisi olarak meclise girmiştir. İnşaat mühendisi olan ve konut inşaat üretim faaliyetleriyle uğraşan Haybat, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Uğur Erdoğan
1967 doğumlu Uğur Erdoğan, Denko Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti’nin temsilcisi olarak meclise girmiş olup, uluslararası tır taşımacılığı ve tur operatörlüğü faaliyetleriyle uğraşmaktadır. Erdoğan, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Ramazan Çelikkol
1963 doğumlu Ramazan Çelikkol, Çelikkol Turizm Gıda Ltd. Şti’nin temsilcisi olarak meclise girmiş olup, toptan gıda ve bayiliği ve dağıtımı ile faaliyet göstermektedir. Çelikkol, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Bilal Gören
1974 doğumlu Bilal Gören, Görenler Giyim Tekstil San. Tic. A.Ş’yi temsilen meclise girmiş olup, tekstil, etiket üretimi ve ihracatı işleriyle iştigal etmektedir. Gören, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyesi: Ali Önal

1957 doğumlu Ali Önal, Önallar Gıda firmasının sahibi olarak meclise girmiş olup, süt ve süt ürünleri üretim ve satışı işi ile uğraşmaktadır. Önal, bugün (09.05.2013) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Oda yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.