Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Müdür Demir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, Türk Polis Teşkilatı’nın 1697uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Denizli’nin üreten bir kent olduğunu söyleyen Özer, “Ticaret Odamız, Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Meclisimiz ve yönetimimiz ile Denizli’ye hizmet için çaba gösteriyoruz. Ayrıca Denizli’de 26 sivil toplum kuruluşunun bir arada olduğu Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platformu bulunmaktadır. Denizli’nin birlik ve beraberliğinin delili olan bu kuruluşun şu anda dönem sözlüğünü bizler yürütmekteyiz. Bu platform ile amacımız lobicilik faaliyetlerinin etkin bir şekilde kullanılarak, Denizli’nin kazanmasıdır” diye konuştu. Özer, Denizli’ye değer katacak projelerde, Emniyet Müdürlüğü ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. 
Denizli’nin dinamik bir şehir olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Demir ise vatandaşlardan gelen istek ve önerilerin önemine değinerek, “Bunlar olmadan başarılı olmak mümkün değildir ” diye konuştu. Denizli’ye hizmet için geldiklerini dile getiren Demir, sivil toplum kuruluşları ile paydaş olarak çalıştıklarını söyledi.