Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 
Ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Basın İlan Kurumu Denizli Şubesi Müdürü Mesut Kezer ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Yapılan seçimler sonrasında göreve gelen DGC yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Necdet Özer, “İlimizde gazetecilik mesleğinin geleneklerini ve ahlak ilkelerini korumak, gazetecileri, meslekleri içinde ilerletme ve yüceltmeyi amaç edinen Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetleri yeni yönetim kurulu ile birlikte daha üst noktalara taşınacaktır” dedi. Basının önemine de değinen Başkan Özer, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi, sorgulama yapabilmesi ve kişilerin düşüncelerini duyurabilmesi için adeta bir kamu görevi üstlenmektedir. İlimizde de kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına değerli basınımız canla başla görev yapmaktadır. Gazetecileri birarada toplayan Gazeteciler Cemiyeti de basın camiamız için önemli bir misyon üstlenerek görev yapmaktadır ” diye konuştu.
DGC Başkanı Ümit Varol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli Ticaret Odası’na teşekkür etti. Denizli’nin birlik ve beraberliğine vurgu yapan Varol, şöyle konuştu: “Denizli’de basın camiası olarak sivil toplum kuruluşlarının desteği çok fazla hissediyoruz. Denizli Ticaret Odası da bizlerin her zaman yanında olmaktadır. Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse de kamu kuruluşları ile Denizli basını olarak birlik ve beraberlik içinde Denizli’nin daha ileriye gitmesi için çaba sarf ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.”