Denizli Ticaret Odası Başkanlık makamında gerçekleşen ve Denizli Ticaret Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda dernek yönetiminde bulunan Erol Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Denizli Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit, yeni kurulmuş olan dernek hakkında bilgi verdi. 
Derneklerinin Denizli’de yaşayan Anadolu illerindeki vatandaşları bir araya getirmek amacıyla kurulduğunu ifade eden Denizli Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit, “Bizler, dernek olarak doyduğumuz memleketimiz olan Denizli’de, birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Amacımız 81 ilden gelip Denizli’de yaşayan her vatandaşımızı derneğimize üye yapmaktır. Sıkıntılar, sorunlar birlik ve beraberlik içinde çözülür. Bu amaçla da sosyal sorumluluk projeleri üreteceğiz.” dedi.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini söyledi. “Birlik ve beraberlik içinde yaşamak, kardeşlik ilişkilerinin güçlü olmasına bağlıdır” diyen Başkan Özer, bu kapsamda Doğu-Batı kardeşlik köprüsünün de önemli olduğunu vurguladı. Toplumsal barışın sağlanmasında iş dünyasına da görevler düştüğünü belirten Özer, “Ticaret huzur ve güven ortamında yapılır. Bu da ekonominin gelişmesi, ülkemizin ilerlemesi anlamına gelmektedir. Dolayısıyla Anadolu’yu kucaklayan bir dernek kurmanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum. Bu derneğimizle, Denizli’deki diğer sivil toplum kuruluşları ile yapmış olduğumuz gibi, her zaman işbirliği yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.