Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası üyelerine yönelik ziyaretler yaptı. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal ile Mesut Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, ticari ahlakı ön planda tutmaları dolayısıyla esnaflara teşekkür eden Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, göstermiş olduğunuz ticari performans ve ticari teamüllere uygun davranışınızdan dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.” dileyerek plaket takdim etti. 



Amaçlarının üyelerine yönelik hizmetleri bilinir kılmak ve olası problemleri çözmek olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası üyeleri sayesinde güçlüdür. Üyelerimiz var ki bizler de varız. Bu sebeple bizler de hizmet için sizlerin ayağınıza geliyoruz. Hayırlı işler dileklerimizi ileterek, sizlerden hayır dua alıp, varsa sorunlarınızı tespit edip çözüme kavuşturmak için çalışacağız. Sürekli irtibat halinde olup Oda ve üye kaynaşırsa zorluklar daha çabuk atlatılır.” dedi. 
Ziyaretlerde memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, “Sadece Oda seçimleri döneminde değil normal zamanda da bizleri hatırlayıp ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler yıllardır esnaflık yapıyoruz ve ilk defa bir Oda başkanının bizimle irtibata geçtiğine şahit olduk. Yeni göreviniz hayırlı olsun ve ziyaretleriniz her geçen gün artarak devam etsin.” diye konuştu.