DTO Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Erdoğan’a tebriklerini ileterek, başarılar diledi.   
Başkan Uğur Erdoğan, MÜSİAD'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Derneğin çalışmalarını uzun süredir yakından takip ediyorum. Sosyal sorumluluğunuz çerçevesinde Denizli’ye katkı sağlayacak projeler ürettiğinizi görüyorum. Biz de Denizli Ticaret Odası olarak ilimize ve ülkemize daha fazla katkıda bulunmak amacıyla yeni çalışmalar içerisine girdik. Yani Ticaret Odası sadece evrak onaylayan bir kurum değil il, bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamanın öncüsü olacak. Hedefimiz ilk olarak yerli ve yabancı yatırımcıları ilimize çekmek. MÜSİAD ile de Denizli ve ülke menfaatleri doğrultusunda ortak çalışmalara imza atabiliriz” dedi. 
Başkan Biltekin ise “Odalar ve dernekler arasındaki birlik ve beraberlik çok önemli. MÜSİAD olarak Denizli Ticaret Odası’nın katkılarıyla ilimiz için önemli çalışmalar gerçekleştirebiliriz.” şeklinde konuştu.