BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Uğur Erdoğan’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. 
Başkan Erdoğan’ı tebrik ederek, başarılar dileyen BASİAD Başkanı Kasapoğlu, dernekleri hakkında bilgi verdi ve Denizli Ticaret Odası ile çeşitli projeler yapabileceklerini söyledi. 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. 
Sivil toplum kuruluşları arasında daha fazla iletişim kurulması gerektiğini belirten Erdoğan, “Sivil toplum kuruluşlarımız, tamamen gönüllülük esasıyla üyeleri ve bulunduğu şehir için para almadan hizmet üretmektedir. İlimizde de, bu kuruluşlarımız aslında, aynı amaç yani Denizli ve ülke menfaatleri için hareket etmektedirler. Sivil toplum kuruluşları arasında daha fazla iletişim kurulduğunda ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için daha faydalı projeler ortaya çıkacaktır. Bizler bu nedenle Denizli Ticaret Odası olarak, tüm oda ve derneklerimizle birlikte hareket etmeye hazırız.” dedi.
Erdoğan, lobicilik ve Denizli menfaatleri için kurulan Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platformu sayesinde birçok kazanımlar elde edildiğini belirterek, platformun daha etkin hale getirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.