Haberdenizli.com

Başkan Tefenlili, tarihi destanlarla ve zaferlerle dolu olan milletimizin şartlar ne olsun daima vatanımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkacağına dikkat çekti.
Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümünü büyük bir mutluluk ve heyecan ile karşıladıklarını belirten DTB Başkanı Tefenlili, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. İmkânsızlıklar içerisinde olan aziz milletimiz büyük fedakârlıklar göstererek 26 Ağustos 1922 yılında başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni 30 Ağustos’ta zaferle taçlandırmıştır. Tarihi, zaferlerle ve kahramanlıklarla dolu olan milletimiz, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla yine destan yazmıştır. Kahramanlarımız, tüm dünyaya, ne pahasına olursa olsun vatanımızdan vazgeçmeyeceğimizi göstermiştir.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlık mücadelesi içerisinde yer alan kahramanlarımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum." dedi.