HABERDENİZLİ.COM

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi olarak, Originnovation işbirliği ile 22-28 Mayıs tarihleri arasında “Yeni Medya Çağında Doğru Bilgiye Nasıl Ulaşabiliriz?” temalı bir fikir üretme atölyesi (Co.Creathon) gerçekleştirdik. Üniversite öğrencilerinden oluşan 6 farklı takım; oyunlaştırma, IOT, kriptoloji ve blockchain teknolojileri ile çocuklar, gençler ve diğer aktif medya kullanıcıları gibi farklı hedef kitlelerin doğru bilgiye ulaşması üzerine projeler geliştirdiler.

Ortak üretim temelinde, yaşam odaklı ve kapsayıcı projeleri dinlemek için 29 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Co.Creathon finaline katılımlarınızı dileriz. Bilgi Üniversitesi Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Saka ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nezih Orhon’un değerlendirme ve söyleşileri ile katılacağı programın açılış konuşmalarını Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Konyalıoğlu ve AB Türkiye Delegasyonu İletişim Birimi Başkanı Maria Kanellopoulou yapacaklar. 

29 Mayıs Cumartesi 19:30-22:30 saatleri arasında gerçekleşecek programımızın görselleri ekte yer alıp, kayıt linki aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 

Kayıt Linki: https://bit.ly/3fpHcIu

Kayıt oluşturduktan sonra e-postanıza gönderilen mesajda “Click Here to Join” ibaresini tıklayarak etkinlik saatinde programa katılabilirsiniz.