Dr. Ramazanoğlu mesajında:“Tarihi, İstiklal mücadelesi için dökülmüş kanlarla yazılan Aziz Türk milleti için bu uğurda ölmek de Gazi olmak da büyük bir onurdur. Ay yıldızlı al bayrağı için hayatlarını veya vücudunun bir parçasını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimiz ve gazilerimize minnetimiz sonsuzdur. 

Onların fedakârlıkları sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşamlarımızı sürdürürken şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı emanete sonsuza kadar sahip çıkacağız. 

Bugünkü birlik ve beraberliğimizin temellerini birlikte atan kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de minnet ve şerefle anılacak, her daim en üstün mertebelere layık görülecektir.

Gazi, vatan sevgisinin sembolü, şehit ve gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir. Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetleri, gazilerimizin varlığı ve aziz hatıraları Türk milletinin şerefidir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük kahramanlıklar göstererek gazilik şerefine ulaşan 15 Temmuz gazilerimize şükranlarımı sunarken, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na, Kore’den, Kıbrıs'a ülkemizde teröre karşı verilen her mücadelede yüreğini ortaya koymuş tüm gazilerimizi minnetle anıyorum.

Yüce Rabbim, Gazilerimize uzun ömürler Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin.