HABERDENİZLİ.COM

2000’li yılların başında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde  yüksek öğrenim gören Can Özlü, Oğuz Ucagök, Ender Anılır, Orçun Zorbozan ve Ali Arman Üniversitede ‘Dengeband’ isimli bir müzik grubu kurdu. 2006 yılına gelindiğinde ise grup üyeleri mezun oldu ve her biri  Türkiye’nin farklı bölgelerinde göreve başladı.

Mezuniyet nedeniyle grubun dağıldığını anlatan Denizlili Hematolog Can Özlü, farklı şehirlerde görev yaptıktan sonra 2014 yılında ise İzmir’de göreve başladığını anlattı. İzmir’e gelince tekrar grubu toplamak için harekete geçtiğini belirten Özlü, tekrar bir araya geldiklerini  söyledi.

Bir buçuk yıl kadar stüdyo çalışmaları yapan ‘Denge’ grubunun ilk albümü  ‘Lafta Kalmasın’ mayıs ayında müzik marketler de yerini aldı. Grup, ilk klibini ‘Zorbozan’ isimli şarkıya çekmişti. Zorbozan isimli eser büyük beğeni toplarken Denge, albümün ikinci klibini ise  ‘Bana Gel Demedin' isimli parçaya çekti.



ÇOCUK HASTALAR İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Grup, özellikle çocuk hastalara yönelik sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor. bu projelerden biri de çocuk hastalara ve ailelerine destek sağlayan "Mutlu Olalım Projesi". Devlet ve üniversite hastanelerinde yatmakta olan çocukların tedavileri sırasında, sadece bedenen değil aynı zamanda ruhen de sağlıklı olmaları ve morallerinin arttırılması için sürekli ve özel günlerde etkinliklerin düzenlenmesi amacıyla kurulmuş bir projede çocuklar için etkinlikler düzenleniyor.