Uzun yıllardır müzikle uğraşan alçı ustası Yasin Bilgi, ‘Allahım’ isimli albümle müzik piyasasına girdi. Albümün yapımcılığını Doğuş Radyo TV A.Ş üstlenirken ilk klip Denizli’de çekildi. Doğuş Yapımcılık Genel Müdürü İskender Doğan ve Yasin Bilgin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde albüm tanıtımını yaptı. 

Doğuş Yapımcılığın 39. müzik albümünü Yasin Bilgi ile yaptığını söyleyen İskender Doğan, çekilen bu kliplerle Denizli tanıtımına katkıda bulunduklarını ifade etti. Yapımcılığını üstlendikleri albümlerden telif hakkı talep etmediklerini vurgulayan Doğan, “Bizim çıkardığımız albümleri özel Radyo ve Televizyonlar özgürce yayınlayabilir. Biz kimseden telf hakkı talep etmiyoruz. Doğuş Yapımclık olarak bir Denizli markası olmaktan Türkiye Markası olma yolunda emin admlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 “Denizli sanatçı ve şair-yazar diyarı”

Yapım şirketlerinin çok büyük paralara albüm yaptığını, bu nedenle sanatçıların ortaya çıkmadığının altını çizen Doğan, Özellikle Çameli ve Acıpayam’da halkın tanımadığı bir birinden değerli sanatçıların olduğunu söyledi. Acıpayam’da her evde bir bağlama olduğuna değinen Doğan, “Denizli Sanatı biliyor ama bunlara sahip çıkılmıyor. Biz Doğuş olarak sanatçılara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Denizli’de Albüm yapmak isteyen sanatçılarımız varsa biz buradayız. Önemli olan Denizli’nin değerleri ortaya çıksın.  Buradan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve vatandaşlarımıza söylemek istediğim; sanatçılarımıza sahip çıkın. Etkinliklerde bu arkadaşlarımıza şans verilsin, ünlü sanatçılardan daha iyi sese sahip sanatçılarımız var. Gelin bunları hep beraber halkla buluşturalım. Hem Denizli Kazansın hem sanatçılarımız kazansın.” dedi. 

Aslen Karslı olan fakat Denizli’de yaşayan Yasin Bilgi uzun yıllardır alçı ustalığı yapıyor. Müziğe küçük yaşatan beri ilgisinin olduğunu belirten  Bilgi, “rabbimin bana verdiği sesle inşallah daha güzel albümlere imza atmak istiyorum.” diye konuştu.