HABERDENİZLİ.COM

Yeni bir yılın, yeni başlangıçların önünü açacağını dile getiren Doğan, “2019 yılı hayal edilen, mutlu Türkiye’ye taşıyacak yıl olacak. 2019 yılı başlangıcı itibari ile değişim rüzgarını Denizli’mize taşıyacak. Ne mutlu ki bu değişimin bir kanadında Merkezefendi olacak” dedi.

2019’DA ADRES MERKEZEFENDİ

Doğan, 2019’da Denizli ve Merkezefendi’ye yeni soluk getireceğini ifade etti. Doğan, “‘Martın sonu bahardır’ diyerek yola çıktık. Bu yolun taşlarını 2019’un başında dizeceğiz ve Mart’ta bütün hemşerilerimizin, Denizli’de aradığı yeni soluğu Merkezefendi’ye getireceğiz. Yeni yılda mutlu, yüzü gülen, yenilikçi Denizlililerin adresini Merkezefendi olarak belirleyeceğiz ve 2019’da Denizli’de hayallerin gerçek olmasına yönelik adımların atılacağı bir yıl olacak. Denizli’de özlenen ve aranan belediyecilik anlayışının adresi Merkezefendi Belediyesi olacak” dedi.

“ÜLKEMİZİN AYDINLANMASI KENTLERİN AYDINLANMASI İLE SAĞLANACAKTIR”

Doğan, kentlerin aydınlanması ile ülkenin aydınlanacağını vurguladı. Doğan, “Bizler ki, ülkemizin karanlık zamanlarında dahi bir umut ışığı yakabilmiş ve bu ülkeyi Atatürk’ün önderliğinde karanlık güçlerden kurtarabilmiş bir nesiliz. Ülkemizin aydınlanması kentlerin aydınlanması ile sağlanacaktır. Bu yolda rehberimiz her zaman ki gibi Ulu Önder Atatürk olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2018 yılında başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, 2019 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum" şeklinde mesajına son verdi.