Peri bacalarının güneyinde, Nevşehir merkezinin doğusunda kalan Taş Konaklar Butik Otel, ziyaretçilerine doğayla iç içe ve eşsiz manzarayla hizmet sunuyor. Kapadokya butik otel olarak hizmet veren işletme, ziyaretçilerinin seçebileceği pek çok oda tipini de sunuyor. Ailenizle, eşinizle gidebileceğiniz, tatilin ve manzaranın tadını çıkartabileceğiniz otel, çevresindeki farklı aktiviteleriyle her gününüzün keyifli geçmesini sağlıyor.

Kolay Ulaşım

İstanbul ve İzmir’den düzenli uçuşlar hem Kayseri’ye hem de Nevşehir’e gerçekleşiyor. Bu uçuşlardan faydalanarak, tatil kaçamağı yapmanız oldukça kolay. Yapmanız gereken yer ayırtmak ve hafta sonu için bilet ayırtmak. Ayrıca otel, konum itibariyle Ankara’ya sadece 3 saat kara yolu uzaklığında, büyük şehirlerden kaçış için harika bir çözüm yolu olan butik otel, içerisinde şömineli oda çeşitleriyle de geniş seçenek sunuyor.

Otel Çevresi İmkanları

Çevresinde tarihi ve turistik aktiviteleri gerçekleştirmeniz için de alan bulunan butik otel, ziyaretçilerine benzersiz deneyim hazırlamak için açılmıştır. İçerisinde geniş terasları bulunan otel, Kapadokya balayı için de uygun bir tercih olacaktır.

Otel çevresindeki etkinlikler:

  • Balon turları,
  • Binicilik,
  • Yürüyüş turları,
  • Kültür ve arkeoloji turları,
  • Jeep-safari turları,
  • Günbatımında piknik

Gününüzü otel çevresinde geçirirken hem tarihi güzelliklere hem de doğal güzelliklere şahit olacaksınız. Konaklama uygulamaları arasında yer alan Trip Advisor içinde de pek çok kez yüksek puan alan otel, ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunuyor.

Deluxe Odalar ve Junior Suitler

Deluxe oda seçenekleri arasında, doğayla baş başa zaman geçirmek isteyenlere mağara oda sunan butik otel, teraslı deluxe oda seçeneğini de müşterileriyle buluşturmaktadır. Mağara oda içerisinde taş duvarlar bulunmakta ve doğanın tam olarak içinde hissetmeniz sağlanmaktadır. Junior süit seçenekleri arasında, çift yataklı, tek yataklı oda imkanı sunan butik otel, ziyaretçilerine doğayla iç içe tatil geçirme fırsatını sunarken, manzarayla kendilerine dönmelerini de sağlıyor.

Suitler

Aile süitleri, tek odalı süitleri ve teraslı süitleri bulunan butik otel, birbirinden güzel manzaralarla iç içe bir tatil geçirmenizde baş rol oynuyor. Odalar içinde özenli dekorasyon ve bahçe süslemeleri de dikkat çekiyor. Birbirinden güzel mobilyalar ve yatak takımları kullanıldığı için kendinizi farklı bir yerde ve atmosferde hissetmeniz kolayca sağlanıyor.

Jakuzili Deluxe Teras ve Royal Suitler

Jakuziye sahip teraslarda dinlenmek isterseniz, aradığınız adres butik oteldir. Kendinizi eşinizle birlikte balayı yaparken hem yalnız hem de özel hissetmek istiyorsanız, terasında jakuzi bulunan odaları tercih edebilir, doğayla iç içeyken balkonda keyif yapmanın tadına varabilirsiniz.

Lüks banyo malzemeleriyle donatılmış Royal süitler, ziyaretçilerine pek çok alanda kolaylık sağlıyor. Oda içerisinde kahve makinesi bulunan Royal süitler, odaya ait ısıtmalı şekilde planlanmış olarak servis ediliyor. Temiz ve hijyene düşkün olan otel yönetimi, ziyaretçilerinin özel hissetmesi için birbirinden güzel ve temiz nevresimler, bornozlar ve havlularla hizmet veriyor.