AK Partili Emin Okkaya’ya parti tarafından gönderilen yazıda,

“Sayın Emin Okkaya

Hakkınızda AK Parti Denizli İl Başkanlığımızın 24.07.2017 Tarih 2017/21 sayılı kararı ile Tüzüğün 117/7 maddesi uyarınca parti yöneticileri ve üyeleri hakkında gerçek dışı haber yaymak, iftira karalama ve küçükdüşürücü beyanlarda bulunmak noktasındaki tespitleri neticesinde “parti üyeliğinden KESİN İHRAÇ İSTEMİ” ile İl Disiplin kuruluna sevkinize karar verilmiştir. Buna ilişkin kararlar ektedir”

2- Parti Üyesi olan Emin Okkaya hakkında gelen şikayetler üzerine yapılan değerlendirmeye geçilince;

İlgili şahsın parti yöneticileri ve üyeleri hakknda gerçek dışı haber yaymak, iftire, karalama ve küçük düşürücü beyanlarda bulunmak sosyal medya paylaşımları noktasındaki tespitleri değerlendirilmiş ve parti iç tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca partiden kesin ihraç cezası ile il disiplin kuruluna sevkine oy birliği ile karar verilmiştir” denilmekte.

Emin Okkaya sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında şunlara değindi,

“SEVGİLİ DOSTLAR, KIYMETLİ AK SEVDALI GÖNÜLDAŞLARIM, BİR SÜREDİR HAKKIMDA KONUŞULAN PARTİMDEN KESİN İHRAÇ EDİLME İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA TEBLİGATI BUGÜN ELİME ULAŞMIŞTIR. 15 GÜN İÇERİSİNDE SAVUNMAMLA İLGİLİ, DELİLLERİMİ VE ŞAHİTLERİMİ AK PARTİ DENİZLİ İL DİSİPLİN KURULU BAŞKANLIĞINA İBRAZ ETMEM İSTENMEKTEDİR. BÖYLE BİR KARAR BENİ ÜZMÜŞTÜR. ANCAK HİÇ BİR GÜÇ BENİ HAİN FETÖ İHANET TERÖR ÖRGÜTÜ İLE MÜCADELE ETMEKTEN ALIKOYAMAZ, PARTİMDEN VE LİDERİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN VAZGEÇİREMEZ, KAĞIT ÜZERİNDE SİLİNEBİLİRİZ BELKİ, ANCAK NE GÖNLÜMDEKİ AK SEVDAYI NE DE GÖNÜLLERDEKİ DAVA ADAMLIĞIMIZI ALLAH'TAN BAŞKA SİLEN OLMAZ...

SAYGIYLA VİCDANLARINIZA ARZEDERİM..."

Emin Okkaya Ak Parti 24. dönem aday adayı, 25. ve 26. dönem 6. sıradan milletvekili adayı olmuştu.

Öte yandan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Emin Okkaya hakkında en çalışkan aday dediği kişiydi.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com