Denizli Din Görevlileri Derneği, din görevlilerini kahvaltına buluşturdu. Burada konuşan Başkan Ali Sürücüoğlu, “Daha çok okuyan ve kendini geliştiren mesai arkadaşlarına ihtiyacımız var. Günün koşullarına göre kendimizi değiştirmeli ve geliştirmeliyiz” dedi.

Denizli Din Görevlileri Derneği yönetimi Denizli’de hizmet veren din görevlilerini Bağbaşı Öğretmenevi’nde bir araya getirdi.
Son dönemlerde yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Denizli Din Görevlileri Derneği, bu kez din görevlilerini sabah kahvaltısında buluşturdu. Yaklaşık 150 din görevlisinin katıldığı kahvaltının açılışında konuşan Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek hayata geçirmeyi planladıkları projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Din görevlilerinin derneğe ve kendilerine sahip çıkmasını isteyen Sürücüoğlu, “Denizli’deki din görevlilerinin daha etkin bir şekilde vatandaş ile buluşması için çaba sarf ediyoruz. Üç aylara girdiğimiz şu günlerde din görevlilerinin görev ve sorumlulukları daha da artmaktadır. Vatandaşlar dini açıdan kafalarına takılan soruları siz değerli din görevlilerine aktararak yanıt bulacaktır. Artık din görevlilerinin profili de değişmeye başladı. Daha çok okuyan ve kendini geliştiren mesai arkadaşlarına ihtiyacımız var. Günün koşullarına göre kendimizi değiştirmeli ve geliştirmelidir. Dinin aynası olan sizler, vatandaşı aydınlattığınız ölçüde dinimizin daha iyi yaşanması ve anlaşılmasını sağlayabiliriz” dedi. Kahvaltının ardından gerçekleşen sohbet toplantısında din görevlileri dernekten istek ve beklentilerini aktardı.