Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği’nin (DİMSİAD)18 Nisan’da Genel Kurul sonrasında seçilen yönetim hedeflerini açıkladı. 

(DİMSİAD)Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneğinin yeni yönetimi sektördeki sorunları dile getirerek birlik ve beraberlik içinde çözmeyi hedeflediklerini açıkladı. 18 Nisan’da yapılan derneğin genel kurulunda mevcut Başkan Sedat Doğaç yeniden başkan seçildi. Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenleyen Başkan Doğaç, 2 yıllık başkanlık döneminde sorunları dile getireceklerini açıkladı. Doğaç, “Ticari ve sosyal ahlak kurallarına uygun hareket ederek, ticari faaliyetlerde tüketici memnuniyetini ön planda tutmak, üyeler arasında ortak hareket etmeyi sağlamaktır. İnşaat Malzemesi satıcıları arasında ortak hareket etmeyi sağlamaktır. İnşaat malzemesi satıcıları arasında haksız rekabeti önleyerek, sosyal ve ekonomik mesleki ihtiyaçlara destek vermek, sektörümüz hakkında yayınlar yapmak, üretici ve satıcı arasında köprü kurmak önemli sorumluluklarımız arasındadır” diye konuştu. 
Ekonominin öncü lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün sorunlarının yüksek sesle dile getireceklerini açıklayan Başkan Doğaç, bu sorunlar için ortaya kolektif çözüm bulmak için uğraş vereceklerini belirtti. 
DİMSİAD’da yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Sedat Doğaç Yönetim Kuruu üyeleri: Ferruh Dalkılıç, Mehmet Yıldız, Muttalip Karagündüz, Murat Tuncer, Süleyman Çeliker, Osman Özçelik, Tahir Dinç, Ahmet Çine, Enis Emre Boz, Göver Sevüktekin, Mehmet Öken, Halit Coza, Murat Tekeli ve Erman Besli’den oluştu. Denetim Kurulu’na Yasin Çatalok, Yasin Ekizler ve Ömer Özyalçın seçilirken, TİMFED delege listesi ise şu isimlerden oluştu: Sedat Doğaç, Murat Tuncer, Tahir Dinç, Ferruh Dalkılıç ve Mehmet Yıldız.