Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanlarını ziyaret etti. 
Denizli İnternet Medyası Derneği, kuruluşunun ardından ilk ziyaretini siyasi partilere yaptı. DİMDER Başkanı Erol Uçkan ve yönetim kurulu üyeleri Mutlu Kelişti, İsmail Çegeli, Yunus Bayraktar ve Mustafa Karapınar ilk ziyareti Ak Parti İl Başkanlığına yaptı.
Uçkan, İnternet medyasının içinde bulunduğu sorunların her geçen gün arttığına dikkat çekti. Vergi mükellefi olduklarını ve istihdama katkıda bulunduklarını ifade eden Uçkan, internet medyasının basın yasasına dahil edilmesinin kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de, internet medyasının her geçen gün büyüyerek medyada önemli bir yol kat ettiğini belirterek, hükümetin internet medyası ile ilgili bir taslağı olduğunu, bunun üzerinde çalışıldığını söyledi. Örki, bu taslağın en kısa sürede yasalaşması için kendilerinin de bu işin takipçisi olacaklarını söyledi. 
Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret eden DİMDER üyeleri burada da yasayla ilgili CHP’den destek istedi. CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu da, bu yasanının çıkması için parlamentodaki milletvekilleri aracılığıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyacaklarını söyledi. 
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’yi ziyaret eden internet medyası üyeleri MHP’den de internet medyası ile ilgili yasayla ilgi destek istedi. MHP olarak internet medyasıyla yerel seçim sürecinde çalışacaklarını ifade eden Yeniçeri, bu gücün farkında olduklarını ifade etti. Yeniçeri, DİMDER’in internet medyası ile ilgili hazırladığı öneri dosyasını da Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’a ileteceklerini ve bu sorunun takipçisi olacaklarını söyledi.