HABERDENİZLİ.COM

Denizli yeniden yağışlı havanın etkisi altına girdi. Bugün sıcaklık en yüksek 19 derece ölçüldü. Meteoroloji yetkilileri yer yer hafif sağanağın etkisini göstereceğini bildirdi. Sıcaklık yarın da 19 derece olacak. Yağmur beklenmekte. Cumartesi ise sıcaklık 15 dereceye düşecek.

Denizlililer yarın şemsiyesiz çıkmayın. Meteoroloji yetkilileri Denizli’de havanın yarın gökgürültülü sağanak yağışlı olacağını bildirdi. Sıcaklığın 19 derece dolaylarında seyretmeye devam edeceği ifade edildi.

Cumartesi ise sıcaklık 15 dereceye inecek. Sağanak yağış etkisini sürdürecek.

Pazardan itibaren sıcaklıklar tekrar artarak 16 dereceye çıkacak. Denizlilileri yağışlı bir pazar bekliyor.

Önümüzdeki pazartesi yağmur kenti terk edecek. Denizli’de sıcaklık 19 dereceye yükselecek. Salı günü sağnaka yağış geri dönüyor sıcaklık ise 21 derece olacak.

LODOS UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Türkiye'nin batı ve iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiği bildirildi. Meteoroloji Denizli için Lodos Uyarısında Bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın batı ve iç bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenen rüzgarın, Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik), İç Ege (Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli), Göller Yöresi (Isparta ve Burdur), İç Anadolu bölge geneli ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Kastamonu) zaman zaman fırtına (50-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Yetkililer, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.