DGC'den örnek bir davranışla Denizli’de bulunan ve bilgisayarı olmayan okullara bilgisayarlarını bağışladı. Geçtiğimiz aylarda Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri tarafından alınan karar ile Basın Merkezi salonları içerisinde bulunan bilgisayarların yenilenmesi ve eski bilgisayarların yeniden bakımdan geçirilerek okullara bağışlanması kararı alındı. Bu karar doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 4 okula bilgisayarlar düzenlenen tören ile teslim edildi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen tören ile yeniden bakımdan geçen 4 bilgisayar ve teknik ekipmanları Pamukkale Ortaokulu, Yeniköy İlkokulu, Hasan Başkan Ortaokulu ve Ali Ceylan İlkokulu yöneticilerine teslim edildi. 
Yapılan bağışın anlamlı olduğunu belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, “Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak aldığımız karar doğrultusunda basın merkezindeki bilgisayarlarımızı yenileme kararı aldık. Elimizde bulunan eski bilgisayarlarımızın ise yeniden bakımını yaptırarak okullara bağışlama kararı olduk. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullara bugün bilgisayarlarımızı veriyoruz. Bu okullarda eğitim gören çocuklarımıza destek olabildiysek ne mutlu bize” dedi.