Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyeleri Adem Erdağı, Mithat Yalçınkaya, Ömer Altıntaş, Casim Alan, Arif Zor ve Mesut Güler, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
DGC Başkanı Ümit Varol, Denizli için herkesin birlik içinde çalışması gerektiğini belirterek, "Denizli’de yoğun ve güzel bir seçim oldu. Demokrasinin vazgeçilmezlerinden olan sandıkta vatandaşlarımız oyunu kullandı. Artık Denizli’nin de büyükşehir olmasıyla inşallah hizmetler de artacaktır. Bizler de Denizli’nin gelişimine katkı sağlayacak her türlü girişimin içinde olmak isteriz. Başkanlığınız hayırlı olsun" dedi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Gerçekten de yoğun geçen bir seçim dönemi oldu. Bizler kadar belki de en çok yorulan basında çalışan arkadaşlarımız oldu. Güzel bir seçim döneminin ardından başkanlığa yeniden seçildim. Bundan sonra Denizli’ye nasıl daha iyi hizmet edebiliriz derdindeyiz. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel çalışmaları beraber yürüteceğiz" şeklinde konuştu.