Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Hilal Güzel, Sırakapılar mahallesine kadın eli değeceğini belirtti. haberdenizli.com'u ziyaret eden Güzel, “Uzun zamandır Sırakapılar Mahallesinde yaşıyorum. Mahallemin sorunlarını iyi biliyorum. Hele ailenin bel kemiği kadınların sıkıntılarını yakından biliyorum. Devlet ile vatandaş arasında önemli bir bağ olan muhtarlık makamının gerektiği gibi temsil edilmesi halinde sosyal ve kültürel faaliyetler artacaktır. Benim zamanım çok, mahallelim beni bu makama getirirse onların yüzünü kara çıkarmayacağım.” dedi

Sırakapılar mahallesinde bir Pazar yerinin olmadığını belirten Sırakapılar Muhtar Adayı Hilal Güzel, “Devlet kadınların yolunu açtı bu yolda ben de şansımı denemek istiyorum. Mahallelim bana güvenip oyunu verirse yapacağım ilk işlerden biri, mahallemize Pazar yeri açmak, çocuklar için park alanlarının bakımını yapıp sayısının artırılması konusunda çalışmalar yapmak.” ifadesini kullandı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler yaklaştıkça mahalle muhtar adayları meydanlara inmeye, vatandaşlara kendilerini tanıtmaya başladı.

Sırakapılar Mahallesi Muhtar Adayı Hilal Güzel, tek işinin muhtarlık olacağını belirtti. Güzel, “Mahallemiz Denizli’nin en köklü mahallelerinden biri, Pazar yeri ve park dışında çok fazla bir eksiği yok. Denizli’nin tam merkezindeyiz, resmi kurumlarla olan iletişimi kurup, mahallemde yaşayan kadınlara, çocuklara sağlanan imkanlardan faydalandırmak istiyorum. Devletin hizmetini Sırakapılar Mahallesi’ne getirmek istiyorum. Devlet ile vatandaş arasında muhtar olarak köprü olmak istiyorum. Muhtar ne kadar aktif, verimli olursa mahalleye o kadar hizmet gelir.” dedi.

Güzel, 31 Mart seçimlerine kadar çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Güzel, “Mahallemize hak ettiği değeri verecek genç, çalışkan, dinamik, vizyon sahibi bir kadroyla geliyoruz. Mahallelimiz bize güvensin.” dedi.