HABERDENİZLİ.COM

Ligde oynadığı son 7 maçınıda kazanan temsilcimiz, pazar günüde kazanmak istiyor.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, ligde oynadıkları son 7 maçıda kazandıklarını söyleyerek, "Sessiz sedasız ligin zirvesine ortak olduk. Son 7 maçımızı kazandık. Süper Lig için kazanmamız gereken 8 maçımız daha var. Geçen sene bitime 6 maç kala Pandemi nedeniyle lig iptal edilmişti. O zaman 3. sıradaydık ve sonrası hepimiz tarafından biliniyor. O günden bu güne inanılmaz bir mücadeleyle maçlarımızı kazanıyoruz ve böyle devam edersek ligi birinci bitirerek play off oynamadan süper lige çıkmamız içten bile değil" dedi.

LİGİN EN İYİ TAKIMIYLA OYNAYACAĞIZ

Deveciler sözlerine şöyle devam etti., "Bu hafta ligin en iyi takımlarından, güçlü Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Pazar günü Denizli’de oynayacağız. Ligin sonu yaklaştıkça her takım daha çok mücadele ediyor ve kazanmak istiyor. Zor ve keyifli bir maç olacak" diye konuştu.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncular çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, "Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sezon sonunda Süper Lige çıkmak için sonuna kadar mücadele edecek. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu takımın Süper Lige çıkması şehrimize çok iyi gelecek. Umarım, her şey yolunda gider , oyuncuların, teknik ekibin ve Denizlimizin emekleri boşa gitmez" dedi.