Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bünyesine yeni katılan 30 iş makinesinin tanıtım töreni yapıldı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine katılan 30 yeni iş makinesinin tanıtım ve hizmete girmesi dolayısıyla bir tören düzenlendi. Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda davetli katıldı. 
Başkan Zolan yaptığı konuşmada, Denizli'nin Büyükşehir olması ile birlikte tüm ilçeler ve mahallelerde hizmet verdiklerini belirterek, "Sadece merkezde değil Denizli'nin her yerine ulaşmak, oradaki vatandaşlarımızın derdine derman olmak, ihtiyaçlarını gidermek taleplerini yerine getirmek üzere tüm ekibimizle, ilçe belediye başkanı arkadaşlarımla birlikte gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
DESKİ'nin Denizli'ye hizmeti bünyesindeki toplam 240 araçla yaptığını ifade eden Başkan Zolan, "Nerede dert varsa, oraya derman olmak için koşmayı arzu ediyoruz. Bir yılda geldiğimiz mesafeye baktığımızda bir çok yere dokunduk. Çözülemez denilen bir çok derdi çözdük. Derman olduk, çaresizliğe çare olmak için gayret gösterdik.Emek veren, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hidromek Satış Müdürü Mustafa Işık, temsili olarak bir iş makinesinin anahtarını Başkan Zolan'a teslim etti. İş makineleri hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Zolan, aracı denemeyi de ihmal etmedi.