HABERDENİZLİ.COM

Denizli20haberin Haberine göre, Servergazi Devlet Hastanesi’nden emekli olan Binan Savi (55), yine aynı hastanede hayatını kaybetti. İddialara göre 9 Haziran 2019 tarihinde hastane üstündeki Akçay Dere’sinde kekik toplamak için gittiği belirtilen Savi, saat 11-12 civarlarında baygın halde bulundu. Binan Savi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YILAN VEYA BÖCEK SOKMUŞ OLABİLİR

Hastaneye kaldırılan Binan Savi’nin  kalbi durduğu yapılan müdahale ile tekrar hayata döndürüldüğü olayda, tedavi için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Diz kapağı altında avuç içi kadar bir yaranın ve büzüşmenin olduğu belirtilen Binan Savi’nin, yılan veya böcek tarafından ısırılmış olabileceği düşünülüyor. Binan Savi 21 günlük hayat mücadelesini kaybederek dün tedavi gördüğü ve yıllarca çalıştığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde yaşamını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI BELLİ OLACAK

Çevresi ve arkadaşları tarafından çok sevilen Savi’nin ölümü, ailesi, mesai arkadaşları ve sağlık camiasını yasa boğdu. Binan Savi’nin yılan veya böcek tarafından ısırılmış olduğu uzun süre baygın kalmasından dolayı hayatını kaybettiği düşünülürken, ölüm sebebinin yapılacak olan otopsi sonrası belli olacağı anlaşılacak. Binan Savi’nin cenazesi Çakmak Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Kaynak: Denizli20haber