AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, AK Parti Mekezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin; daha şimdiden uyum içinde çalışarak Denizli'yi nakış gibi işleyeceklerini gösterdiler. 
AK Parti'de seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikalarda çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin; Denizli Merkez'de uyum içinde çalışmanın ilk somut örneğini göstererek Denizli'yi bir işçi edasıyla nakış gibi işleyeceklerinin sinyalini verdiler. 
Ziyaret ettikleri fabrikalarda konuşma yapan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, son 10 yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi aktardı. Şimdi de Denizli'nin büyükşehir olduğunu belirten Zolan, "Büyüyen Denizli'de el birliği ile hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. 2004'te 'bu şehir hizmet alsın' dediniz bize görev verdiniz. Eğer siz bize görev vermemiş olsaydınız bizim de bu güzellikleri yapma şansımız yoktu. Denizli'de ne kadar güzellik görüyorsanız, ne kadar övünecek şey görüyorsanız onlar sizin eserinizdir. Onların kahramanı sizlersiniz. Bunları birlikte başardık. Çünkü millet kendine hizmet edecek insanları seçti" dedi.
Denizli Merkez'de artık iki ilçenin olduğunu hatırlatan Zolan, "Pamukkale Belediyesi'nde Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir'de ben ve Merkezefendi Belediyesi'nde Muhammet Subaşıoğlu ile Denizlimize hizmetlerimiz katlanacaktır. Denizli'mizin hizmet anlamında aldığı mesafe çok güzel. Diyoruz ki; Denizli bir dünya kenti olsun. Denizli'de yapılacak çok hizmetlerimiz olacak. Bunu yaparsak hepimiz yaparız. Bu işin kahramanı sizlersiniz" dedi.
Denizli Merkez'de uyumun önemli olduğunun altını çizen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, "Denizli Merkez'de uyum çok önemli. Üç belediye arasında oluşabilecek uyumsuzluk sonucunda kaybeden Denizli olur. Bu uyumu bozmayın. Gelin üç belediyede de bize birlikte görev verin. Pamukkale'de, Merkezefendi'de ve Denizli'de büyük hayallerimiz ve projelerimiz var. " dedi.