Denizli Belediyesi'nin yapımını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu Merkezefendi Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı. 
Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'nin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Günlük yaşantının bir parçası olan pazar alışverişini sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşıdıklarını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'nin son 10 yılda yapılan 10'uncu pazaryeri olma özeliğini taşıdığını ifade eden Başkan Zolan, "Bu hizmet yolculuğu 1 kişiyle olacak iş değildir. Ekip işidir. Gönül işidir. Bunlar olmazsa olmaz ama siz olmasanız bu işlerin hiç birisi olmaz. Onun için iyi ki varsınız ve yanımızdasınız. Allah hep beraber daha güzel projeler yapmayı nasip etsin" dedi.
2004'te Denizli'nin bir köyü andırdığını ifade eden Başkan Zolan, "Şükürler olsun Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'ni hizmete açıyoruz. Küçük pazar yerlerini saymazsak 10 tane pazaryeri yaptık. Durmadık çalıştık. Bu güzellikleri ortaya koyduk. Sizlerin kararıyla inşallah hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Denizli'nin büyükşehir olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan, hizmetlerin katlanacağını da sözlerine ekledi.