HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de kavurucu yaz sıcakları etkisini sürdürüyor. Termometrenin 42 dereceyi gösterdiği kentte sıcak hava, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Denizli'de hava sıcaklıkları 43 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji merkezi tarafından periyodik olarak güncellenen Hava Durumu verileri, ölçüm anındaki tahmini durumlara dayalıdır.

Bu sebeple, tahminlerin anlık olarak takip edilmesi ayrıca fayda getirir. Denizli'de Hava Durumu tahminlerini 2 Ağustos Pazartesi, 3 Ağustos Salı, 4 Ağustos Çarşamba, 5 Ağustos Perşembe, 6 Ağustos Cuma sizler için bir araya getirdik.

Denizli'de 2 Ağustos Pazartesi Hava Durumu:

Denizli'de hava çok sıcak olacak, sıcaklık değerleri en düşük 25, en yüksek ise 42 derece, nem oranı en düşük %9, en yüksek ise %38, rüzgâr ise 13 km/sa düzeyinde olacak.

Denizli'de 3 Ağustos Salı Hava Durumu:

Denizli'de hava çok sıcak olacak, sıcaklık değerleri en düşük 26, en yüksek ise 43 derece, nem oranı en düşük %8, en yüksek ise %26, rüzgâr ise 11 km/sa düzeyinde olacak.

Denizli'de 4 Ağustos Çarşamba Hava Durumu:

Denizli'de hava çok sıcak olacak, sıcaklık değerleri en düşük 27, en yüksek ise 43 derece, nem oranı en düşük %9, en yüksek ise %21, rüzgâr ise 15 km/sa düzeyinde olacak.

Denizli'de 5 Ağustos Perşembe Hava Durumu:

Denizli'de hava çok sıcak olacak, sıcaklık değerleri en düşük 26, en yüksek ise 42 derece, nem oranı en düşük %10, en yüksek ise %39, rüzgâr ise 11 km/sa düzeyinde olacak.

Denizli'de 6 Ağustos Cuma hava durumu:

Denizli'de hava çok sıcak olacak, sıcaklık değerleri en düşük 27, en yüksek ise 41 derece, nem oranı en düşük %8, en yüksek ise %30, rüzgâr ise 30 km/sa düzeyinde olacak.

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de hava sıcaklıkları 43 dereceye kadar çıkacağı bildirildi.