Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne Hüseyin Namal atanırken, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne Mevlüt Demir atandı. 
Böylelikle Denizli 1 yıl içinde 3. emniyet müdürünü ağırlamış olacak. Geçtiğimiz yılın Şubat ayında Zeki Bulut’un merkeze alınmasıyla emniyet müdürlüğüne Mevlüt Demir atanmıştı. Henüz bir yıl dolmadan yeni bir kararname ile birlikte Mevlüt Demir Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.
Denizli’de görev yaptığı 11 ay boyunca özellikle esnaflarla sık sık bir araya gelen Mevlüt Demir, onların sorunlarını dinledi. Sivil toplum örgütlerini de ziyaret eden Mevlüt Demir görevini hafta içinde Konya’dan Denizli’ye atanan Hüseyin Namal’a devredecek.

GÖNLÜMÜZ DENİZLİ'DE
Mevlüt Demir, atama kararının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Türkiye'nin her yerinde görev yapmanın kendisi için onur olduğunu söyleyen Demir, şöyle dedi: "Hayırlısı olsun. Biz uygun görülen her görevi yapmaya hazırız. Karar sürpriz oldu. Denizli'ye her yönüyle ısınmıştık. Güne mutlu başlıyorduk, görev yapmaktan müthiş keyif alıyorduk. Allah'a şükürler olsun iyi ki bu şehirde çalışmayı bize nasip etmiş. Biz beş kişilik aileyiz. Bundan sonra Denizli'nin nüfusu artı beş yazacak. Cismimiz Konya'da olsa da yüreğimiz Denizli'de kalacak." 

HÜSEYİN NAMAL KİMDİR?
1957 yılında Eskişehir‘de doğdu. Polis Akademisi’nden mezun olan Namal, Bağdat Büyükelçiliği Güvenlik Ataşeliği, değişik yerlerde Emniyet Amirliği görevlerinde bulundu.
“Terör Ortamında Halk Desteği” konusunda ABD’de eğitim gören Namal, sırasıyla Emniyet Müdür Yardımcılığı, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü, APK Uzmanlığı, Emniyet Başmüfettişliği yaptı.
10 Aralık 2003′te Elazığ, 17 Şubat 2005′te Kocaeli, 31 Aralık 2008′de Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Namal evli, 2 çocuk babasıdır.