Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe  belediye başkanı adayı  Ümit Bahtiyar, Denizlispor’u ziyaret etti.
MHP adayı Bahtiyar, Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy ile bir süre görüştü.  Daha sonra idman sahasında futbolcularla bir araya gelen Bahtiyar, oyunculara baklava ikramında bulundu.
“BAŞARACAKSINIZ İNANIYORUM”
Denizlisporlu futbolculara hitaben konuşan Başkan adayı Bahtiyar, “Denizlispor bu ilde yaşayan herkesin takımı. Bu takımın yine eskiden olduğu gibi başarılı günlere dönmesi için herkes elinden geleni yapmalıdır. Denizlispor bu şanssız günlerinden mutlaka kurtulacaktır. Buna inanıyorum” dedi.
ŞANLIURFA MAÇI BAŞLANGIÇ OLSUN
Denizlispor’un yaşadığı sıkıntılı günlerin geçici olduğuna inandığını kaydeden Bahtiyar, “Her takımın inişli çıkışlı zamanları olabilir. Denizlispor yetenekli futbolculardan oluşan bir takım. Ben inanıyorum ki, Çarşamba günü oynanacak Şanlıurfa maçıyla çıkışa geçeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Bahtiyar konuşmasının ardından Teknik Direktör Özcan Bizatihi ve futbolculara baklava ikram etti. Başkan Mehmet Özsoy,  Başkan adayı Bahtiyar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde başarılar diledi. MESUT GÜLER