HABERDENİZLİ.COM / ÖZEL HABER

2000’li yılların başında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde  yüksek öğrenim gören Can Özlü, Oğuz Ucagök, Ender Anılır, Orçun Zorbozan ve Ali Arman Üniversitede ‘Dengeband’ isimli bir müzik grubu kurdu. 2006 yılına gelindiğinde ise Ali Arman’a kanser teşhisi konuldu. Arman tedavi görürken grup üyeleri de mezun oldu ve grup dağıldı. Her biri  Türkiye’nin farklı bölgelerinde göreve başladı. 
Ali Arman’ın rahatsızlığı ve Mezuniyet nedeniyle grubun dağıldığını anlatan Denizlili Hematolog Can Özlü, farklı şehirlerde görev yaptıktan sonra 2014 yılında ise İzmir’de göreve başladığını anlatttı. İzmir’e gelince tekrar grubu toplamak için harekete geçtiğini belirten Özlü, tekrar bir araya geldiklerini  söyledi.  Bir buçuk yıl kadar stüdyo çalışmaları yapan ‘Dengeband’ grubunun ilk albümü  ‘Zorbozan’  yarın müzik marketler de yerini alacak.
 Grubun 50’ye yakın bestesi bulunduğunu söyleyen Özlü, ilk albümün ardından albümlerin devamının geleceğini söyledi. 



Kanseri yendi şimdi kanserli çocuklar için projeler yapıyor

Grubun Bas Gitaristi Ali Arman’ın Kanser rahatsızlığını yenmesinin ardından sosyal sorumluluk projeleri yaptığını söyleyen Can Özlü, “Ali şimdi eşiyle beraber sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. Kanser tedavisi gören çocuklar için mini konserler, tiyatro gösterileri düzenliyorlar. yaptıkları bu etkinliği de büyüterek daha fazla kişiye ulaşmak istiyorlar. Bunu da grubumuz adına kullanalım istedik. Arkadaşımızın yaptığı bu projenin tüm Türkiye ‘ye yayılması için grubumuzla birlikte çalışma yapmak istiyoruz. bununla ilgili de bir konser bir etkinlik yapılırsa da grubumuzla birlikte yer alacağız.” İfadelerini kullanıyor. 



4 doktor 1 Eczacı

Dengenban Müzik grubu 1 eczacı 4 doktordan oluşuyor.Grubun Solistliğini Eczacı Oğuz Ucagök, vurmalı çalgılarda Denizlili Hematolog Can Özlü, Gitarda Denizlili Genel Cerrah Ender Anılır, gitarda Denizlili mikrobiyolog Orçun Zorbozan, BasGitarda ise Genel Cerrah  Ali Arman yer alıyor.