Denizli’nin alkolsüz konsepte sahip tek oteli Demasus Otel düzenlenen törenle hizmete girdi. Fasıl eşliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İlçe Başkanı Birtan Şahan, Denizli Ticaret Odası(DTO) Başkanı Necdet Özer, otelin yöneticileri olan Kayhan ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Otelin işletmecisi Ahmet Kayhan, dört kuşaktır farklı alanlarda faaliyet gösterdiklerini, turizm alanında, diğer sektörlerdeki deneyimlerini de değerlendirerek, yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Kayhan, “ Burası misafirlerimizin evidir. Aynı sıcaklığı ve konforu bulacaklardır. Alkolsüz bir konseptimiz var. Bu nedenle farklı bir anlayışla yatırım yaptık.” dedi. Başkan Zolan da, ilin büyükşehir olmasının ardından yatırımlar bir biri ardına geleceğini otel sayılarının artacağını belirtti.

TPB Başkanı Pakdil de Kayhan ailesinin önemli bir yatırımla sektöre katkı sağladığını kendi değerlerine sahip çıktığını vurguladı. Vali Vekili Acar ise Denizli’ye turizm yatırımlarının sürdüğünü ifade etti.
Konuşmaların ardından otelin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek hizmete girdi.