Denizli'de dün sabahtan itibaren bazı ilçelerde etkili olan kar yağışı ile mücadeleye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinden itibaren kent genelinde şiddetini artıran yağışa karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kara karşı teyakkuzda bekleyen tüm ekiplerini harekete geçiren Büyükşehir Belediyesi, yolların kapanmaması için yoğun çaba sarf ediyor. 
Denizli geneline hakim olan kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için teyakkuzda bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün sabahtan itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı. İlk etapta karın etkili olduğu Çal, Çivril, Çameli ve Buldan ile çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelesi akşam saatlerinde karın şiddetini artırmasıyla kent geneline yayıldı. Çal, Çivril, Çameli ve Buldan'ın ardından Pamukkale ve Merkezefendi ile birlikte Güney, Babadağ, Serinhisar, Çardak, Bekilli, Bozkurt, Tavas, Kale, Acıpayam ve Honaz ilçelerinde de karla mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle ana arterlerin kapanmaması için yoğun bir şekilde mesai harcadı. Akşam saatlerinde kent geneline yayılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın kar temizleme çalışmaları söz konusu ilçeler de dahil olmak üzere sabaha kadar sürdü.

Kaldırımlara özel ekip
Büyükşehir Belediyesi'nin yolların kapanmaması için dün sabahtan itibaren başlattığı karla mücadele yoğun bir şekilde devam ederken, kent merkezinde de vatandaşların rahat bir şekilde işlerine gitmesi için gerekli tüm önlemler alındı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan özel temizlik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan bulvar ve ana caddelerin kaldırımlarında sabah 05.30'dan itibaren çalışmalara başladı.

Başkan Zolan; "Vatandaşlarımızın güvenliği her şeyden önemli“
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı yine başarılı bir şekilde mücadele ettiğini söyledi. Dün sabahtan itibaren başlayıp hala çalışmalarını canla başla sürdüren tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Zolan, vatandaşların can güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi. Kar yağışı ile birlikte kent merkezi ve ilçeler olmak üzere tüm bölgelere anında müdahale edildiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Çalışmalarımız sabahın ilk saatlerine kadar yoğun bir şekilde devam etti. Karın etkisi azalıncaya kadar da devam edecek. Ben vatandaşlarımızın ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için toplu ulaşımdan faydalanmalarını rica ediyorum. Ayrıca trafiğe çıkmak zorunda olan sürücülerimiz de kar lastiksiz ve zincirsiz araç kullanmamalı. Vatandaşlarımızın huzuru ve can güvenliği bizim için her şeyden önemli."