19-25 Haziran 2016 tarihleri arasında Ege Bölgesi’nin 5 ilinde yapılan anketler, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfen seçilerek bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yapıldı. Araştırmada bakanlar ve büyükşehir belediye başkanları değerlendirmeye alınmadı.

Başkan Subaşıoğlu Denizli’nin en başarılısı seçildi

Ege Bölgesi’nde geniş kapsamlı yapılan araştırmada Denizli ili de yer aldı. Vatandaşlar, bu ilde de “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna yüzde 47.1 ile AK Parti yanıtını verdi. Denizli’de ankete göre ise CHP yüzde 35’lik oyla ikinci, MHP yüzde 12.5’lik oranla üçüncü sırada kendine yer bulabildi. Denizli’de En Başarılı Milletvekili kategorisinde yüzde 28.6 ile AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin birinci, yüzde 23 ile CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ikinci sırada yer alarak Tin’i takipte kaldı. Ankette En Başarılı Belediye Başkanı ise yüzde 54.5 oyla Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu çıktı. O’nu yüzde 51’lik oranla Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin takip etti. 

Halkımızdan aldığımız destekle yolumuza devam edeceğiz

Sonucun kendilerini daha da azimlendirdiğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, aynı kararlılıkla yola devam edeceklerini belirtti. Başkan Subaşıoğlu, “2023 Türkiye’si hedefi doğrultusunda durmadan yorulmadan halkımızdan aldığımız güçle çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet destanları yazıyoruz. Sosyal projelere verdiğimiz önem kadar yapısal projelerimize de ağırlık veriyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Çıkan bu sonuç bizi daha da şevklendirecek. Aşkla işimize devam edeceğiz. Hizmet kalitesi arttıkça halkımız bize desteğini gösterecektir. Bu sonuç bunu göstermektedir. Durmadan çalışarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.