Bu ayki Halk Günü’nde kısa süre önce açıkladıkları 121 dev projeyle ilgili birçok soru geldiğini kaydeden Başkan Zolan, “Ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yapacağız. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde Denizlimiz daha güzel hale gelecek" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. 10'uncu kez düzenlenen Halk Günü'nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde halkın taleplerini dinleyen Başkan Zolan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını çözmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, yoğun katılımlarından dolayı Denizli halkına teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin insan odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiğini kaydeden Başkan Zolan, "Halk Günü projemize başladığımızdan bu yana on ay geçti ve bugün Halk Günü'nün 10’uncusunu gerçekleştiriyoruz. Halkımızın katılımı her ay artarak büyüyor. Bizler, insanımızın sorunlarını çözme, taleplerini yerine getirme noktasında 24 saat esaslı çalışıyoruz. Bu doğrultuda halkımızla buluşmalarımız devam edecek" dedi.

"Hizmet destanı yazmaya devam edeceğiz"

Vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini yerine getirme noktasında gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Zolan, şunları söyledi: "Bu ayki görüşmelerimizde vatandaşlarımızın Üçgen Köprülü Kavşakları ve diğer 121 dev projemizle ilgili birçok sorusu oldu. Görüş ve önerileriyle bizlere destek verdiler. Biz de kendilerine ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yapacağız. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Projelerimizle ilgili süreci başlattık. Açıkladığımız projeleri hayata geçirdiğimizde Denizlimiz daha güzel hale gelecek ve insanımız daha mutlu olacak. Halkımızla birlikte hizmet destanı yazmaya devam edeceğiz."