DSİ Vakfı’nın düzenlediği 26 Bölge ve 81 İlin ürünlerinin sergilendiği “Sonbahar Yöresel Ürünler Sergisi” Denizlim Zeybek Ekibi’nin gösterisi ile açıldı. Ankara’da DSİ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen açılışta davetliler zeybek gösterisine yoğun ilgi gösterirken, davetliler açılış sonrasında zeybeklerle hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 
 

Denizlim Derneği Her Yerde 

Ankara’daki Denizlili Hemşerileri ile bir arada olmayı şiar edinen Denizlim Derneği, davetli olduğu DSİ Vakfı’nın etkinliğine zeybek ekibiyle katıldı. “Bizler Denizli'mizin ve Ege'nin kültürünü, başta Ankaralı hemşehrilerimiz olmak üzere her yer ve ortamda tanıtma ve sevdirme misyonu ile çalışıyoruz. Bu duyguyu birlikte yaşadığımız genç kardeşlerimizle birlikte, kültürümüzü gelecek nesillere aktaracağız.” diyen Denizlim Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Hasan Oymak, “Ankara’da bu ve bunun gibi etkinlikler içerisinde Derneğimiz ve ekibimizle sürekli yer alıyoruz. Denizli’nin kültürünü tanıtmakla kalmıyor, Türkiye’nin dört bir yanından hemşerilerimizle dostluk bağlarımızı geliştiriyoruz. İlerleyen süreçlerde de gerek bizim düzenleyeceğimiz, gerekse konuk olarak katılacağımız pek çok etkinlikte yine kültürümüzü ve zeybeğimizi farklı platformlarda tanıtacağız” dedi.
 

Denizlim Zeybek Ekibi 
 

Denizlim Derneği Zeybek Ekibi şu isimlerden oluşuyor. Gülşah Bozkuş, Cemil Özyer,İsmail Yavaş, Huri Çillik, Ayşen Dokuz, Sultan Yıldırım.