HABERDENİZLİ.COM

Seneler evvel babasının iş durumundan dolayı Hollanda’ya gitmek zorunda kalan Mutun ailesi şu günlerde bambaşka bir heyecan yaşıyorlar. Ailenin Yeşim ismindeki kızları çıkarmış olduğu ilk single’ı ile tüm Avrupa’yı sallıyor.

Aydoğdulu Yeşim Mutun'un ailesi senelerce önce Hollanda'ya işçi ailesi olarak gittiler ve uzun süredir işçi olarak orada çalışıyorlar. Hollanda’da Yeşim adındaki bir kızları oldu. Yeşim şu an 22 yaşında ve ailesi ile beraber hala orada ikamet ediyor. Yeşim 22 Mayıs 2018 senesinde ilk single’ını çıkardı. İlk Single’ın ismi ise Dydream. Sözleri kendisine ait olan eser sosyal medyada beğeni rekorları kırdı. Single’ın Prodüktörlüğünü ise Daniel Wanrooy yaptı. İşte Yeşim Mutun o beğeni rekoru kıran şarkısı:

KALBİM TÜRKİYE'DE

İlk single’ını çıkardığı için çok mutlu olduğunu belirten Yeşim Mutun, single’ın sosyal medyada paylaşılmasından sonra aldığı tepkilerden de çok mutlu olduğunu, parçanın büyük bir beğeni aldığını, ve her yerde paylaşıldığını dile getirdi. Dans etmeyi çok sevdiğini ifade eden Yeşim, Türkiye'yi çok sevdiğini, eserini kardeşleri ile paylaşmanın kendisini onure ettiğini, geldiği toprakları ve özünü hiçbir zaman unutmayıp aklından çıkarmadığını ve kendileri Yurtdışında olsa da kalplerinin her daim Türkiye’de olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Akishaber