HABERDENİZLİ.COM

Doğa Termal Otel Müdürü Murat Taşlıcalı, turizmin kaderini covid-19 sonrası alınan önlemlerin duyurulmasının belirleyeceğini söyleyerek, “Salgın krizi pek çok değişimi de beraberinde getirecek. Münferit tur paketlerinin de bu süreçte ne kadar önemli olduğunu gördük. Fakat Pamukkale münferit gezileri tam anlamıyla karşılayabilecek potansiyele sahip değil. Bunu incoming (yabancı Pazar grupları) turlar ile tamamlamamız gerektiği gerçeğinden hareketle, Doğa Termal Otel olarak elimizi taşın altına koyduk. 

ENDONEZYALI TUR OPERATÖRLERİNİ GETİRDİLER

İstanbul Dorak-Tours Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü yönetiminde, Türk Havayolları’nın katkısı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kontrolünde İstanbul, Bursa, Kuşadası, Pamukkale, Konya, Cappadocia ve Ankara olmak üzere Endonezya ‘ dan  şu an için 10 tur operatörünü ülkemize davet ederek Türkiye’de covid-19  sonrası alınan önlemleri yaşayarak görmelerini sağladık.” diye konuştu.

“İLK BAKTIKLARI PANDEMİ POLİTİKASI”

Endonezyalı tur operatörlerinin Pamukkale’den son derece memnun ayrıldıklarıın söyleyen Taşçı, “Turistlerin ilk baktığı şey ülkelerin pandemi politikaları. Tüm sektör çarklarının dönmesini istiyorsak, işsizler ordusu görmek istemiyorsak lütfen pandemi kurallarına uyalım.” dedi.

Denizlili Turizmci İncoming Pazar Peşinde