Denizli Sanayi Odası meclis ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 
Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Samet Tunay Gündüz’den oluşan heyet Aydın Sanayi Odası’nı (AYSO) ziyaret etti. Denizli heyetini AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları, Merve Alpargun Altıntaş ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Yılmaz karşıladı.
Ziyarette konuşan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Türkiye’deki 12 sanayi odası içerisindeki Aydın ve Denizli sanayi odalarının hem konum itibariyle hem de yapısal anlamdaki benzerliklerinden dolayı birbirlerine daha yakın olmaları ve ortak projeler yürüterek bölgesel anlamda faaliyetlerin artırılması gerektiğini belirtti. Keçeci, AYSO’nun faaliyete geçtiği 5-6 yıllık süre zarfında heyetler arası ziyaretler yapılmasa da başkanlar arasında her zaman TOBB ve diğer platformlarda birlik ve de beraberlik içinde hareket edildiğini ifade etti.
AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin de, ziyaretleri sebebiyle Denizli Sanayi Odası heyetine teşekkürlerini sundu. Aynı bölgenin sanayi odaları olarak birlikte hareket etmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Şahin, her iki ilin sanayi yapısı ve önceliklerinin farklı olduğunu ancak ortak noktada sanayinin ve sanayicinin temel sıkıntıların çözümünde tek ses olarak bir araya gelinerek karar vericinin doğru yönlendirileceğini kaydetti.
İhracatçının en önemli beklentisinin kur farkında belli bir disiplinin olması gerektiği belirten AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ise, ileriye dönük yapılacak ihracat antlaşmalarında öngörülenin tersine sonuçlanan dönemsel kur farklarının yıl sonunda ihracatçıyı zorda bıraktığını, oysa bu disiplinin sağlanması ile İhracatçı sanayicilerimizin dünya pazarlarındaki hakimiyeti ve baskısının hatta prestijinin daha da artacağını kaydetti. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Denizli Sanayi Odası heyetine teşekkür etti.