Muğla'ya bağlı Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada Denizli'nin Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi'nden Eğitim Müfettişi olarak görev yapan Erol Bağ hayatını kaybetti. Kazada Bağ ile birlikte 22 yaşında Gizem P. isminde genç kız da hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki Erol Bağ idaresindeki otomobil, Antalya-Fethiye Karayolu 29’uncu kilometresinde şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Gizem P. (22) ve Salim Y. (21) yaralandı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü Erol Bağ ve Gizem Polat hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Salim Yapıcı ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Gizem P'nin arkadaşlarıyla Fethiye'ye tatil için geldiği ve araca yolda otostop çekerek bindiği ortaya çıktı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan Erol Bağ'ın cesedi Muğla Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekiplerince çıkarıldı. Olay yerine gelen Fethiye Cumhuriyet Savcısının yaptığı ön incelemenin ardından cesetler Fethiye Devlet Hastanesi morguna ardından Muğla adli tıp kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan inceleme sonucunda Çamelili Eğitim Müfettişi Erol Bağ'ın cenazesi bugün öğle namazı sonrası Çameli Yeni Mahalle Mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Erol Bağ'ın Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Eğitim Müfettişi olarak çalıştığı, Hemşire Kevser Bağ ile evli olduğu ve iki erkek çocuğunun bulunduğu öğrenildi.