HABERDENİZLİ.COM

Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programının dün programlarının konularından birisi ise bir süredir Kayıp olan Merve Nur Çekem oldu.

Merve Nur Çekem’in annesi Ayşe Hanım canlı yayına katılarak verdiği ifadesinde; 24 yaşındaki kızı Merve’nin mimarlık mezunu olduğu, 26 Kasım günü iş görüşmesi için Denizli’deki evlerinden çıktığını, çıkarken Buldan’da bir mimarla iş görüşmesine gideceğini, geç gelebileceğini söylediğini, akşamüstü 65 yaşındaki Adnan Yıldırım isimli kişinin arayarak “kızınız yanımda, karımı boşuycam, kızınızı alacağım” dediğini belirtti.

Anne Ayşe Çekem ise, kızının Tıp Fakültesini kazanmak istediğini fakat kazanamayınca sıkıntılara düştüğünü, mimarlık okuduğunu, mimarlık mezunu olduğunu, iş bulamayınca psikolojik sıkıntılara düştüğünü, hoca arayışına girdiklerini, Manisa Kırkağaç’taki bir arkadaşlarının vesilesi ile Hoca sıfatıyla 65 yaşındaki Adnan isimli kişiyle görüşmeye başladıklarını, kızının psikolojik sıkıntıları oldukça telefonla aradıklarını, bu durumun 7-8 ay sürdüğünü, başlangıçta inandıklarını ve güvendiklerini ifade ederek kızına kavuşmak istediğini söyledi.

CANLI YAYIN BAĞLANTISI

Bu arada canlı yayına telefonla bağlanan bir kadın Adnan Yıldırım hakkında bazı ifadelerde bulundu.

İsmini vermeyen şahıs, söz konusu kişi ve ailesinin sürekli bu tür hileli işler yaparak insanları kandırdığını ve eşinin de ona ayak uydurduğunu iddia ederek aynı yerde oturduklarını belirtti.

AŞIK OLDUK

Programın ikinci bölümünde anne Ayşe Hanım, okurken üflerken kendisinin de kızının da 62 yaşındaki sözde Hoca, Adnan’a aşık olduklarını ifade etti.

ADNAN YILDIRIM’IN KARISI ZÜBEYDE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Canlı yayına telefonla bağlanan Zübeyde Hanım; “Mağdur olan benim, Ayşe ile kızı Merve benim yuvamı yıktılar.” dedi.