HABERDENİZLİ.COM / ÖZEL HABER - Zekican Şenkaya

‘Yansın Geceler’ klibinde oynayan 24 yaşındaki Gözde Kırtaş, ”aslen Afyonkarahisarlıyız ama ailem 8 yıldır Denizli’de yaşıyor. Asker emeklisi babam emekli olduktan sonra Denizli’ye yerleştik. Yani benim çocukluğum gençliğim Denizli’de geçti bende bir Denizliliyim.

Bu işe ilk olarak Antalya’da bir Fitness salonunda zumba dansı ile başladım. Ardından Denizli’ye geldim Denizli’de Fitness’e devam etmeye başladım. Daha sonra ise dans stüdyosundan dans eğitmenliği için bana teklif geldi ve bu teklifi değerlendirerek dans stüdyosunda işe başladım. 9 ay kadar dans stüdyosunda çalıştıktan sonra dedim ki ‘ben pişeceğim İstanbul’a gideyim’  daha sonra ’Younow’da canlı yayın yapmaya başladım. Hem akademide dans eğitmeniyim hem garsonum hem de canlı yayın yapıyorum. Younow’da canlı yayınıma Heijan ve Muti katıldı. Bende iddiayı kaybedince kabul etmek zorunda kaldım. Heijan ve Muti canlı yayınıma girdi ve ‘Yansın Geceler’ klipimizde oyna dedi. Ben ise ‘ben kliplerde oynamıyorum, ben işimi profesyonel yapmayı seçiyorum ve eğitmenim’ dedim.

Canlı yayında eğer 15 bine yakın beğeni olursa oynar mısın dediler oynarım dedim. 5 dakika için imkansız bir beğeniydi. İmkanı  yok yani o sayıya ulaşmasına, yayının kapanmasınada son 5 dakika kalmıştı ve 5 dakika içinde 15 bin beğeni geldi. Bende hem iddiayı kaybetmiş oldum hemde klipte oynadım.” İfadelerini kullandı.

KLİPİN BU KADAR TUTULACAĞINI BİLSEM OYNAMAZDIM
Klipin bu kadar tutulacağını bilsem oynamazdım. Bizim aslında klipteki amacımız paraya gelen kızların yada, parasını kullanarak kadınları kullanan erkeklerin yanlışını göstermekti klipteki amacımız ama çok farklı anlaşıldı. Niye böyle olduğunu anlamadım beni Pelinsu zannettiler.

KÖTÜ TEPKİLER ALDIM, BENİMDE AİLEM VAR
Beni Pelinsu olarak gördüler, onun için kötü tepkiler aldım benimde ailem var. Ailemden aldığım tepkiler pek hoş olmadı. Ama ailem beni tanıdığı için bu konuyu atlattık.

KLİPTE OYNADIKTAN SONRA HAYATIMDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ
Heijan ve Muti’nin ‘Yansın Geceler’ klibinde oynadıktan sonra para kazanmaya başladım, reklam ve dizi teklifleri almaya başladım. Şimdi bir menajer ile çalışıyoruz, Dj ve müzik eğitimi almaya başladım. Disko ve eğlence merkezleriyle bir anlaşma yaptık. Dj hikayemiz İstanbul’da başlayacak daha sonrasında Türkiye içine açılmayı düşünüyoruz. Birçok şehirden de talebimizde var.

‘YANSIN GECELER’ KLİBİNDEN ÜCRET ALMADIM
Heijan ve Muti’nin çektiği klipte oynadım ama herhangi bir ücret almadım. İddia uğruna girince bu işe, tabi bu kadarda meşhur olacağını bilmiyordum. Paradan önce Heijan ve Muti’nin başarısı benim için daha önemli, alanım dans olduğu için fazla ticari gözle bakmadım.

HEİJAN VE MUTİ İLE OYNADIĞIM YENİ BİR KLİP GELMEYECEK
Heijan ve Muti yeni bir albüm içindeler zaten ikinci bir teklifte bulunmadılar. Bulunurlarsa da oynamam! Çünkü ben klip kızı deilim,ben oyuncuda deildim dans eğitmeniyim olmadı yani tabiki de böyle bir çıkış isterdim ama bu tarz bir çıkış istemezdim.

İYİ VE KÖTÜ YORUMLAR ALDIM
Heijan ve Muti’nin 85 Milyona ulaşan ‘Yansın Geceler’ klibinde yorumlara bakmaya çalışıyorum, 300-400 tane kötü yorum, istatistiklere vurduğunda çok kötü bir değer deil. Tabikide kötü yorumlar olacak etkilenmedin mi diye soracak olursanız da etkilendim, üzüldüm ve ağladım. Ama bunun dışında gerçekten çok güzel tepkiler alıyorum. Çok güzel bir etkileşim var,  insanların tepkileri çokta güzel olduğu yorumlarda var. Bir sürü evlilik teklifi aldım. Mutsuz değilim benim içinde güzel bir yol oldu.