Denizlili gazeteciler, Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.
Türk Kızılay’ına başvuruda bulunarak kan bağışında bulunmak isteyen Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, öğle saatlerinde DGC binasında bir araya geldi. DGC Başkanı Ümit Varol başta olmak üzere birçok gazeteci kan bağışında bulunmak için sıraya girerken, Türk Kızılayı yetkilileri de gerekli işlemleri yaptı. 140 üyesi olan cemiyetin üyelerinden yarısının kan bağışı için işlem yaptırdığı kaydedildi.
Türk Kızılayı yetkilisi Dr. Osman Murat Erverdi, Denizli'de kan bağışı konusunda duyarlı olduklarını belirterek, "2013 yılında kan bağışı hedeflerinin üstüne çıktık. Halkımız ve vatandaşlarımız büyük duyarlılık gösterdi. Kan ihtiyacı her geçen gün arttığı için vatandaşlarımız kan bağışı yapmaya devam etmeli" dedi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ise, cemiyet olarak sosyal sorumluluk gerektiren projelerin içinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "15 gün önce kan bağışı yapmak için başvuruda bulunduk. Türk Kızılayı yetkilileri bizlerle yakından ilgilendi ve kan bağışı yapmak için bir araya geldik. Kan her zaman ihtiyaçtır. Hastaneye düşen vatandaşlarımız bunu daha iyi anlar. Bu bağışladığımız kanlar inşallah gerçekten ihtiyacı olan insanlara gider. Eğer bir can kurtarırsak ne mutlu bize. Ben cemiyet üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Birçok gazeteci arkadaşımız kan bağışında bulundu" şeklinde konuştu.