12 yıldır şiir yazdığını belirten Atilla Kızılkaya şiire başlamasını okumaya olan ilgisine ve 12 yıl önce yaşadığı aşk ve ayrılığa bağlıyor. Şiirlerini çoğu zaman berber dükkanında yazdığını belirten Atilla Kızılkaya haber sitemize yaptığı açıklamada şunları belirtti ; yaklaşık 20 yıldır çıraklığımdan beri erkek kuaförlüğü yapıyorum. 12 yıldır da amatörce kendi şiirlerimi yazıyorum. Şiire başlamamın nedenleri kitap okumayı sevmem ve yaşamış olduğum ayrılıklar, aşklar, üzüntülerdir. Sevgilinin yüzüne söylemediğim birçok şeyi kalemle kağıda dökerek içimi rahatlatıyorum. Güzel şiirler yazdığıma inanıyorum ve şiirlerimi dostlarımla müşterilerimle paylaştığımda hoşlarına gidiyor ve bu da beni mutlu ediyor. Bu güne kadar yazmış olduğum 300 şiirimi kitap haline getirip şiir severlerle buluşturmak istiyorum. Kitap çalışmalarım devam ediyor. Bundan sonrada çok sevdiğim berberlik mesleğimi devam ettirip,şiirler yazıp dostlarımla,müşterilerimle paylaşmak istiyorum” dedi.





Berber Atilla Kızılkaya’nın müşterilerinden Süleyman Akyol ; İlçemizin şair berberi Atilla Kızılkaya’ya sürekli traş olmaya geliyoruz, Aynı zamanda şair olduğu için kafamızı rahatlatmak için şiirlerini dinlemeye geliyoruz. Böyle arkadaşlara destek olunmasını istiyoruz. Kendi çabalarıyla güzel şiirler yazıyor ve bunları bizimle paylaşıyor temennimiz berber şairimizin şiirlerinin herkesçe bilinmesidir.





Haydar Azgınoğlu ise berber Atilla abimizden hem traşımızı oluruz,hem güzel sohbeti olur,aynı zamanda bizlere güzel şiirlerini okur. Kendisine iyi ki var diyoruz. Güzel şiirler yazmaya devam etsin ki Buldan’ımızın gençleri hem traşını olsun hem de şiir dinlesin” dedi.















Zekican Şenkaya