Pamukkale Tenis Kulübü tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Valilik Kupası tenis turnuvası sona erdi. Turnuva da dereceye girenlere Vali Abdülkadir Demir ve diğer protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 Pamukkale Tenis Kulübünde düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Naz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Sümerpark Evleri Genel Koordinatörü Zorhan Sancar, sporcular ve davetliler katıldı.

  Vali Abdülkadir Demir, turnuvaya katılan sporcuları tebrik ederek, Denizli’de tenisin fiilen uygulanmasının önemine değindi. Türkiye’nin değişik yerlerinde tenis oynayan insanların olduğunu ancak tesis sıkıntısının yaşandığı belirten Vali Demir, bazı yerlerde ise tesis olduğu ancak oynayacak kişilerin bulunmadığını söyledi.

  Konuşmaların ardından 6 kategoride oynanan turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Vali Abdülkadir Demir ve diğer protokol üyeleri verdi.

SÜMERPARK EVLERİ VALİLİK KUPASINDA DERECEYE GİRENLER

18+ Bayanlar Birincisi Merve Toker,
18+ Bayanlar İkincisi Aynur Özkan,

35+ Bayanlar Birincisi Aynur Peşdereli,
35+Bayanlar İkincisi Cemile Yaman,

Yeni Başlayan Bayanlar Birincisi Alime Güngör,
Yeni Başlayan Bayanlar İkincisi Gülizar Şahin,

18+ Erkekler Birincisi Emrullah Çiçek,
18+ Erkekler İkincisi Cevat Fahri Bermant, 

35+ Erkekler Birincisi George Vasiliou,
35+ Erkekler İkincisi Kemal Şahinoğlu,

Yeni Başlayan Erkekler Birincisi Mehmet Ali Bayraktar,
Yeni Başlayan Erkekler İkincisi Yasin Vural ödüllerini aldılar.